Anasayfa /  Foto Galeri

ATV'den yeni dizi 'Hakim' geliyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu

Tüm Dünya'da büyük ses getiren 'Your Honor' dizisi ülkemizde uyarlanmaya hazırlanıyor. Uzun süredir hangi kanalda yayınlanacağı merakla beklenen Hakim'in kanalı atv oldu.

ATV'den yeni dizi 'Hakim' geliyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu - Sayfa 1

Tüm dünyada büyük ses getiren, Breaking Bad yıldızı Bryan Cranston'ın başrolde olduğu ‘Your Honor’ dizisi ülkemiz televizyonlarına uyarlanıyor ve diziyi ATV kanalı ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

ATV'den yeni dizi 'Hakim' geliyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu - Sayfa 2

Emmy ödüllü Bryan Cranston'ın başrolünde olduğu Your Honor'ın Türkiye versiyonunda başrolü usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu üstleniyor. Uzun süredir hazırlıkları yapılan Hakim'in etkileyici hikayesinin yanı sıra güçlü oyuncu kadrosuyla yakında atv ekranlarında olacak.

ATV'den yeni dizi 'Hakim' geliyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu - Sayfa 3

Yönetmen koltuğunda Erkan Tunç’ un oturduğu Hakim dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu en çok merak edilenler arasında yer aldı. Yeni sezonda izleyici ile buluşacak olan dizinin yayın tarihi ve nerede yayınlanacağı da merak konusu oldu. Hakim dizisi hakkında merak edilenler haberin içeriğinde yer aldı.

ATV'den yeni dizi 'Hakim' geliyor! İşte dizinin oyuncu kadrosu - Sayfa 4

Hakim Dizisi Konusu Ne?

Limon yapım’ ın hakları satın aldığı, Your Honor dizisinin uyarlaması olan Hakim dizisi için uzun zamandır çalışmalar sürüyor. Dizinin hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi dizi severler için oldukça ilgi çekici oldu. Dizinin konusu, yıllar boyunca adaleti sağlamak adına çalışan bir hakimin oğlunun bir suça karışması ile birlikte yaşadıkları ele alınacak. Hakim’in yaşadığı trajik olayları işleyen Hakim dizisi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da izleyiciye gösterecek.