Anasayfa /  Foto Galeri

“Ateş Kuşları” dizisinin ikinci sezon ikinci tanıtımı yayınlandı

Atv’nin Bozdağ Film imzalı, geçtiğimiz sezonun en sevilen yapımlarından “Ateş Kuşları” dizisinin ikinci sezon ikinci tanıtımı da izleyiciyle buluştu.

“Ateş Kuşları” dizisinin ikinci sezon ikinci tanıtımı yayınlandı - Sayfa 1

atv’nin ve Türkiye'nin en çok  sevilen ve konuşulan dizilerinden 'Ateş Kuşları', bu sezon da heyecan ve sürprizlerle dolu. 2. sezonuyla dizi severlerle buluşmaya hazırlanan ‘Ateş Kuşları’nın 22. bölümünden 2. fragmanı yayınlandı. 

“Ateş Kuşları” dizisinin ikinci sezon ikinci tanıtımı yayınlandı - Sayfa 2

Tanıtım videosu sosyal medyada kısa süre içerisinde en çok izlenenler arasında girerken yayınlanan tanıtıma Gülayşe ve Barbaros’un hastanede yüzleştiği sahne ve Gülayşe’nin “Hayat sana vurdu. Sen de bana vurdun. Tam da babanın oğlusun!” sözleri damga vurdu.

“Ateş Kuşları” dizisinin ikinci sezon ikinci tanıtımı yayınlandı - Sayfa 3

YENİ SEZONDA DA ‘ATEŞ KUŞLARI’NDA HEYECAN DORUKTA

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ilk sezonunda en çok konuşulan dizi olan Bozdağ Film imzalı ‘Ateş Kuşları’ dizisinin ikinci sezonundan ikinci tanıtımı yayınlandı. Merakla beklenen ‘Ateş Kuşları’  yeni sezonda da çok konuşulacak.

“Ateş Kuşları” dizisinin ikinci sezon ikinci tanıtımı yayınlandı - Sayfa 4

Tanıtımda Eyüboğlu ailesinin geçirdiği büyük kaza merakı arttırırken, Gülayşe ve Barbaros’un hastanede yüzleştiği görüntüler sosyal medyaya damgasını vurdu.