Anasayfa /  Spor

Aspor canlı izle - Trabzonspor Erzurumspor maçı izle - Canlı maç izle

Aspor canlı izle - Trabzonspor Erzurumspor maçı izle - Canlı maç izle. Trabzonspor Erzurumspor kupa maçı ne zaman hangi kanalda canlı izle. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün oynanacan Trabzonspor - BB Erzurumspor karşılaşması ile başlayacak. Bordo-mavililer, ilk maçı kazanarak 13 Şubat'ta Erzurum'da oynanacak rövanş mücadelesi öncesi avantaj elde etmek istiyor. Peki, Trabzonspor BB Erzurumspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2020 16:54

Trabzonspor Erzurumspor kupa maçı ne zaman hangi kanalda canlı izle. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı bugün oynanacan Trabzonspor - BB Erzurumspor karşılaşması ile başlayacak. Bordo-mavililer, ilk maçı kazanarak 13 Şubat'ta Erzurum'da oynanacak rövanş mücadelesi öncesi avantaj elde etmek istiyor. Peki, Trabzonspor BB Erzurumspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Trabzonspor Erzurumspor kupa maçı ne zaman hangi kanalda canlı izle

Trabzonspor - BB Erzurumspor maçı hangi kanalda? Süper Lig'de haftayı Fenerbahçe galibiyetiyle tamamlayan Trabzonspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor ile oynayacağı çeyrek final ilk maçına çevrildi. Bordo-mavililrer bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak, turun ikinci ayağına avantajlı çıkmak istiyor. Peki, Trabzonspor - BB Erzurumspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşmanın detayları...

TRABZONSPOR - BB ERZURUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Trabzonspor bugün sahasında TFF 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'ı ağırlayacak. Trabzonspor - BB Erzurumspor maçı saat 20.30'da başlayacak. Medical Park Stadı'nda oynanacak karşılaşma a Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Abdulkadir Bitigen'in düdük çalacağı karşılaşmada Volkan Ahmet Narinç ve Candaş Elbil yardımcı hakem olarak görev alacak. Burak Şeker'in dördüncü hakem olacağı müsabakanın VAR hakemi ise Hüseyin Göçek.

Karadeniz ekibinde, Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz'ın sakatlıkları devam ediyor.

TRABZONSPOR'DA GÖZLER KUPAYA ÇEVRİLDİ

Süper Lig'de haftayı Fenerbahçe galibiyetiyle tamamlayan Trabzonspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası'nda Erzurumspor ile oynayacağı çeyrek final ilk maçına çevrildi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu sezon Altay'ı ve bir üst turda Yukatel Denizlispor'u eleyerek çeyrek finalde TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile rakip olan Trabzonspor, 10 yıllık kupa özlemine bu sezon son vermeyi hedefliyor.

.

Yorumlar