Anasayfa /  Magazin

Aslıhan Doğan'ın Arda Turan'dan intikamı asıl şimdi başlıyor!

Arda Turan'ın bir ayrılıp bir barıştığı, en sonunda da ilişkisini bitirme kararı aldığı Aslıhan Doğan, A Milli Takım'ın İzlanda hezimeti sonrasında yaptığı paylaşımla Arda Turan'a göndermede bulundu.

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2017 13:28

Dünya Kupası Eleme Grubu'nda İzlanda'ya Eskişehir'de 3-0 mağlup olan Ay Yıldızlılarımız'da Arda Turan sergilediği kötü performans ve oyundan alınırken gelen tepkilere gülümseyerek karşılık vermesi nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Daha önce milli takımı bırakan, Terim'in ayrılmasından sonra Lucescu'nun İspanya'daki evine kadar giderek geri dönmesini sağladığı Arda, Barcelona'da kadroya giremezken, devre arasında Galatasaray'a döneceği söylentileri üzerine de Galatasaray taraftarının derin bir öfkesiyle karşı karşıya.

Hızlı bir kariyer düşüşü yaşayan Arda'ya son darbe ise eski kız arkadaşı Aslıhan Doğan'dan geldi. Habertürk yazarı Esin Övet, Doğan'ın Arda'ya ilişkin göndermesini köşesinde paylaşarak, "Aslıhan'ın intikam savaşı yeni başladı" dedi.

İşte o satırlar:




ARDA Turan’ın forma giydiği Türkiye-İzlanda maçında 3-0’lık mağlubiyet sonrasında Aslıhan Doğan, Instagram hesabından Mustafa Ceceli’nin söylediği “3 de yetmez 5 tane, ver, ver” şarkısını paylaşıyor. Ve şarkıya eşlik edip kahkahalar atıyor.

Bir kadının intikamı o kahkahada gizli işte. Arda Turan hızla düşüşte. Ve canını yaktığı, üzdüğü, parçaladığı tüm kadınlar böyle acı kahkahalar atarak intikam alacak ondan. Ki bence Aslıhan’ın intikam savaşı daha yeni başladı.






Süperhaber


Etiketler intikam
Yorumlar