Anasayfa /  Foto Galeri

Aslı Bekiroğlu'nun paylaşımına tepki yağdı !

Sevgilisi Can Koçkan ile yaptığı yaz tatili ile çok konuşulan sevilen oyuncu Aslı Bekiroğlu'nun spor pozu instagramı yıktı. Takipçileri ikiye ayıran bu poza 'neden kendini teşhir ediyorsun, spor mu bu' yorumu yapıldı.

Aslı Bekiroğlu'nun paylaşımına tepki yağdı ! - Sayfa 1

24 yaşında olan ve Yol Arkadaşım sinema filminde performansı ile beğeni toplayan güzel oyuncu sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden birisi. 931 bin kişi tarafından takip edilen Bekiroğlu'nun her paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geliyor. 

Aslı Bekiroğlu'nun paylaşımına tepki yağdı ! - Sayfa 2

Sevgilisi ile birlikte spor yapmayı seven ve bunu sık sık sosyal medya hesaplarından yayınlanan Bekiroğlu'nun son paylaşımı kriz çıkardı. Spor sonrası bir fotoğrafını hayranlarının beğenisine sunan oyuncuya tepki yağdı. 

Aslı Bekiroğlu'nun paylaşımına tepki yağdı ! - Sayfa 3

Bu pozun altına birçok takipçisi ' Amaç spor mu yoksa teşhir mi belli değil' yorumunu yaptı. Zaten güzelsin ne gerek var kendini böyle göstermeye diyen takipçileri Aslı Bekiroğlu'nun bu paylaşımını başarılı oyuncuya yakıştıramadı.

Aslı Bekiroğlu'nun paylaşımına tepki yağdı ! - Sayfa 4

İşte gelen yorumlardan bazıları..

- Gerek var mı kendinizi bu kadar teşhir etmeye. Altında yazılan yorumlari okurken de hiç rahatsız olmuyomusunuz

- Teşhir ucuz olması lazım. Ne kadar teşhir etiikleriniz?

- Bu kız zaten dünya tatlısı,birde öyle ilerliyor ki yakın zaman da tamamen bu memleketin vazgeçilmez kadını olacak buda burada dursun

- İfşan çıkınca ağlıyorsun sonra kendi kendini ifsaliyorsun