Anasayfa /  Foto Galeri

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burçlu arkadaşlarınız varsa çok şanslısınız

Cimri insanlarla birlikte, eli bol ve cömert olan insanlar da bulunur. Özellikle sevdikleri için para harcamaktan çekinmeyen bu burçlar herkes tarafından sevilir. İşte astrolojiye göre en bonkör 4 burç...

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burçlu arkadaşlarınız varsa çok şanslısınız - Sayfa 1

OĞLAK BURCU

Maddi zorluklar karşısında geri adım atmayan Oğlak burcu bireyleri, sevdikleri kişilerin mutluluğuna inandıklarında her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmezler. Karşısındaki insanın gülmesi için ellerinden geleni yapma konusunda cömerttirler. Bu nedenle başkalarının sıkıntılarına çözüm bulma konusunda oldukça cömert bir tutum sergilerler.

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burçlu arkadaşlarınız varsa çok şanslısınız - Sayfa 2

BALIK BURCU

Balık burcu, karşılıksız sevgi konusunda ün yapmış bir burçtur. Karşısındaki kişiyi karşılık beklemeden sevme eğilimindedirler ve bu nedenle sevdikleri için cömert davranırlar. Maddi güçlerini sevdiklerinin mutluluğu için kullanmaktan çekinmeyen Balık bireyleri, cebinde sık sık akrep bulunmayan nadir burçlardandır.

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burçlu arkadaşlarınız varsa çok şanslısınız - Sayfa 3

YAY BURCU

Eğlence ve gezmeyi seven Yay burcu bireyleri, özellikle sevdikleri kişiler için cömert davranırlar. Sevdikleri kişinin mutluluğunu önemseyen ve onların isteklerini yerine getirmek için para harcamaktan çekinmeyen Yay burcu insanları, cömertlikleri ile tanınırlar ve bu özellikleri onları daha sevecen kılar.

Aslan, Yay, Balık ve Oğlak burçlu arkadaşlarınız varsa çok şanslısınız - Sayfa 4

ASLAN BURCU

Aslan burcu, maddi güç kazandığında en cömert insanlardan biri haline gelebilir. Özellikle çevresindeki insanlara hem maddi hem de manevi destek sağlama konusunda istekli bir tutum sergilerler. Sevdikleri ve değer verdikleri kişiler için para harcamaktan çekinmeyen Aslan burcu bireyleri, oldukça bonkör bir yaklaşım sergileyebilirler.