Anasayfa /  Foto Galeri

Aşkta ve cinsellikte en ateşli burçlar belli oldu!

Burçlar en az günlük hayat, iş hayatı, duygular ve davranışlarda etkili olduğu kadar cinsellik konusunda da etkilidir. Kişilerin cinsel isteklerini ve davranışlarını etkiler ve yönlendirir. İşte burç özelliklerine göre aşkta ve cinsellikte en ateşli burçlar...

Aşkta ve cinsellikte en ateşli burçlar belli oldu! - Sayfa 1

1- AŞK ATEŞİYLE YANAN AKREP BURCU


Hassas, sadık ve koruyucu olan Akrep burçları, birini sevdiği zaman sonuna kadar sever. Onu bırakmak istemez. Kelimenin tam anlamıyla aşkın her halini yaşamak isterler. Yatakta son derece tutkulu ve yeni şeyler denemeye açıktırlar. Cinsellikte sorun olması ise Akrepleri depresyona sokabilir.

Aşkta ve cinsellikte en ateşli burçlar belli oldu! - Sayfa 2

2- FARKLI DENEYİMLERİN İNSANI ASLAN BURCU


Aslan burçları her şeyin farklısını sever. Söz konusu cinsellik ve aşk olunca da bu durum değişmez. Farklı ortamlarda yakınlaşmayı severler. İstekleri konusunda açık olurlar ve partnerlerinden de bunu beklerler. Yatakta bazen sadece kendilerine odaklanabilirler. Odağının yönünü değiştirmek de partnerine düşer.

Aşkta ve cinsellikte en ateşli burçlar belli oldu! - Sayfa 3

3- PLANSIZ CİNSELLİK DÜŞKÜNÜ KOVA BURCU


Kova burçlarının ne kadar özgür ruhlu olduklarını artık hepimiz biliyoruz. Aşk ve cinsellikte de bu durum değişmiyor. Plansız cinsellik, yeni deneyimler ve doğallık Kova burcuna çekici gelir. Partneriyle duygusal olduğu kadar sosyal olarak da birliktelik ister. Birinin peşinden koşmaktansa onun gelmesini beklerler.

Aşkta ve cinsellikte en ateşli burçlar belli oldu! - Sayfa 4

4- DENGE TİMSALİ TERAZİ BURCU


Terazi burçları yatakta da eşitlik ararlar. Kendileri kadar partnerlerinin da tatmin olmasını isterler. Sakin ve kibar Teraziler için romantizm ve ambiyans önemlidir. Unutmayın ki bir Teraziye neyi verirseniz karşılığında onu alırsınız.