Anasayfa /  Magazin

Aşk-ı Memnu'nun yeni Firdevs'i Hande Ataizi: "Çok elma armut oldu"

3'üncü kez çekilecek olan 'Aşk-ı Memnu'da 'Firdevs' karakterini canlandıracak olan Hande Ataizi, "Çok elma, armut oldu. Bir tanesi dizi diğeri sinema filmi. Ama benim en beğendiğim kadın oyuncu olarak gördüğüm isim Farah Zeynep Abdullah" dedi.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2023 22:18

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre, 3'üncü kez çekilecek olan 'Aşk-ı Memnu'nun oyuncu kadrosunda yer alan Hande Ataizi, "Henüz daha yeni bir proje oluyor. 'Aşk-ı Memnu'da da 'Firdevs' karakterini canlandıracağım. Bu projede olduğum için çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı.

Ayrıca "Dizi çekmiyoruz, film yapıyoruz" diyen Hande Ataizi, "Bazı yazılarda dizi diye geçiyor, bir yanlışlık olmuş. Çok fazla detay veremiyorum. 1920'lerde geçen bir film, farklı bir anlatım olacak" şeklinde konuştu.

Oyuncuya, 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın hayat vereceği filmde daha önce bu rolü Beren Saat'in canlandırdığı hatırlatılması üzerine Hande Ataizi, "Çok elma armut oldu. Bir tanesi dizi diğeri sinema filmi. Ama benim en beğendiğim kadın oyuncu olarak gördüğüm isim Farah Zeynep Abdullah diyebilirim. Daha yeni tanışma fırsatımız oldu kendisiyle de ama arkadaş da değildik. Karşılıklı oynamaktan çok keyif alacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar