Anasayfa /  Güncel

Önce Gözüne Kestirdi 30 Dakika İçinde Öyle Bir Şey Çaldı ki…

Halkalı Güldallar 1. Sanayi Sitesi'nde yaşandı. Oto egzoz tamiri ve yedek parçası satan bir dükkanın önünde beklemeye başlayan bir genç, gözüne kestirdiği egzoz aksesuarını 30 dakika içinde çaldı ve olay yerinden uzaklaştı.

Abone ol
Abone ol 22 Eylül 2018 13:53

Dükkan önüne satış için çıkarılan egzoz parçasının başında bekleyen genç, parçayı önce bir alt rafa, daha sonra da bel hizasındaki bir alt rafa koydu. 

Dikkat çekmemek için uzun süre bekledi şahıs, fırsatını bulduğu  ilk anda parçayı hemen kıyafetin sırt tarafına koyarak hızla uzaklaştı. 

O esnada dükkanda olan esnaf kısa bir zaman sonra egzoz parçasının yerinde olmadığını fark etti. Komşu dükkanın güvenlik kamerası kayıtlarının kontrol edilmesinden sonra hırsızlık olayı ortaya çıktı.

Neresine takacak bilmiyorum

Oto egzoz işleri yapılan dükkanın sahibi Celal Yıldırım parçanın değeri 150 lira olduğunu söyledi. Gencin parçayla ne yapacağını merak ettiğini söyleyen Yıldırım, "Ben yazıhanedeydim. Saat 6'ya doğru dışarıya çıktım. Bir baktım parça burada eksik. Yan dükkandaki arkadaşın kamerasına baktık.

Genç bir çocuk yarım saat burada bekliyor. İlk önce birinci rafa koyuyor, etrafı kolluyor daha sonra bir alt rafa koyuyor sonra da buradan kıyafetinin arkasına koyup uzaklaşıyor. 

Artık bundan ne beklentisi var, neresine takacak bilmiyorum. Neticede bu arabaya takılan bir parça. Değeri 150 lira. Arabaların arkasına süs olarak taktığımız aksesuar.  


Yorumlar