Anasayfa /  Foto Galeri

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Çatlak Şanzel Kimdir?

Cinayet, tecavüz, ölüm gibi olayları genellikle dizilerde izliyor ya da haberlerde okuyoruz. Ancak bunları yaşayan birinin ekranlar karşısına çıkıp yaşadıklarını tüm açıklığıyla anlattığına çok az şahit olduk. Ne yazık ki hiçbirimizin hayatı kolay değil fakat bazı insanların hayatı çok daha zor. Çatlak Şanzel ismiyle bilinen Şanzel Çetin de Armağan Çağlayan’ın Gör Beni isimli Youtube programına katıldı. Peki kimdir Çatlak Şanzel ?

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Çatlak Şanzel Kimdir? - Sayfa 1

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Çatlak Şanzel Kimdir?

Gerçek adı Şanzel Çetin olan şarkıcı sahne adıyla Çatlak Şanzel olarak biliniyor. Çatlak Şanzel dün Armağan Çağlayan’ın programında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Çatlak Şanzel Kimdir? - Sayfa 2

Çatlak Şanzel hayatına dair detayları paylaştı. 1982 doğumlu olan şarkıcı Ankara’da yaşıyor. Fransa doğumlu olan Çatlak Şanzel, küçük yaşlardan itibaren düğünlerde sahne almaya başlamış.

Babası çalışmak için Fransa’ya giden Çatlak Şanzel’in doğumundan kısa bir süre sonra ailesi Türkiye’ye dönmüş. Şanzel Çetin’in adı ise Şanzelize’den geliyor. Şanzel isminin anlamı ise; eşi benzeri bulunmaz, şanlı kız anlamına geliyor.

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Çatlak Şanzel Kimdir? - Sayfa 3

Küçük yaşlarda çay bahçesi ve düğünlerde sahne almaya başlayan Şanzel Çetin, Ankara’da aile gazinolarında da çocuk sanatçı olarak şarkı söylüyormuş ancak aile gazinoları kapandıktan sonra pavyonlarda sahne almaya başlamış.

Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan Çatlak Şanzel Kimdir? - Sayfa 4

“Ben pavyondan kurtulmak istemiyorum” diyen Çetin, pavyonların bahsedildiği gibi olmadığını ve gayet mutlu olduğunu söylüyor