Anasayfa /  Foto Galeri

Arka Sokaklar'ın oyuncusu'nun sevgilisinden bacak şov!

2006 yılından beri yer aldığı Arka Sokaklar dizisiyle milyonların tanıdığı bir isim haline gelen ünlü oyuncu Furkan Göksel, bir süredir Kader Bozkurt ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Kader Bozkurt, bu defa mini şortlu pozuyla beğeni yağmuruna tutuldu.

Arka Sokaklar'ın oyuncusu'nun sevgilisinden bacak şov! - Sayfa 1

Başrollerini Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ela Yörüklü gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımları arasında yer alıyor. Dizide hayat verdiği 'Metin' karakteriyle ünlenen genç oyuncu Furkan Göksel, şimdilerde aşk sarhoşu. Göksel'in sevgilisi Kader Bozkurt, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozuyla beğeni topladı.

Arka Sokaklar'ın oyuncusu'nun sevgilisinden bacak şov! - Sayfa 2

Furkan Göksel'in sevgilisinin, çeşitli firmalarda modellik yaptığı öne sürülüyor.

Arka Sokaklar'ın oyuncusu'nun sevgilisinden bacak şov! - Sayfa 3

Furkan Göksel, geçtiğimiz günlerde Kader Bozkurt ile verdiği Sevgililer Günü pozuna, ''Bu günün anlam ve önemi sensin sevgilim'' notunu düşmüştü.

Arka Sokaklar'ın oyuncusu'nun sevgilisinden bacak şov! - Sayfa 4

Daha öncesinde özel hayatıyla gündeme gelmeyi tercih etmeyen Furkan Göksel, Kader Bozkurt ile yaşadığı aşkı göz önünde yaşamaktan kaçınmıyor. Kader Bozkurt ve Furkan Göksel'in aşk pozlarına beğeni yağıyor.