Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Arif Vermli'nin koronavirüs aşı açıklamasına sosyal medyadan tepki yağdı. #arifverimlihaddinibil

Arif Vermli'nin sosyal medya hesabı üzerinde aşı olmayacakalar ile ilgili kullandığı sert ifadeler tepki çekti. Sosyal medya uzerinden Arif Verimli'ye #arifverimlihaddinibil hashtag üzerinde tepkilerini dile getirenlerin Arif Verimli'nin bu açıklamalarına sert cevaplar verildi.

Abone ol
Abone ol 27 Aralık 2020 07:18

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs'e karşı üretilen aşıların kulanılması konusunda toplumda farklı görüşler var. Bir kesim aşı olmak gerektiğini dile getirirken bir kesimde yan etkileri konusunda şüpheleri nedeni ile aşı olmaya karşı mesafeli duryor.

Sosyal medya da #aşızorunluolmalı hashtagi altında başayan aşı tartışmasına Prof. Dr. Arif  Verimli'de dahil oldu.

Sosyal medya hesabında aşı olma ile ilgili görüşlerini açıklaya Ünlü psikiyatrist Arif Verimli,  ''Ulaşabildiğim ilk aşıyı vurulacağım. Benim gönlüm Moderna'nın aşısında. O da belki seneye. Sinovac, BioNTech şu an hangisi olursa vurulacağım.. Çin aşısı deyip küçümsemeyin. Bizim Tıpta klasik aşı dediğimiz değerli bir aşı. Aşı olacağım..'' ifadelerini kullandı.

AŞI OLMAYANLARA KARŞI SERT İFADELER

Aşı olma konusunda tarafını aşı olmaktan yana kullanan Arif Vermli'nin aşı olmayacakalar ile ilgili ''Aşı olmayacakların noter işleri, tapu işleri yapılmasın. Vergi yapılandırmasından yararlanmasın, herhangi bir derneğe üye olamasınlar, pasaportları askıya alınsın, vize verilmesin, aşı olduğunu kanıtlamayan nikah yaptıramasın.'' ifadeleri de tepki çekti.

Sosyal medya uzerinden Arif Verimli'ye #arifverimlihaddinibil hashtag üzerinde tepkilerini dile getirenlerin Arif Verimli'nin bu açıklamalarına sert cevaplar verildi. Tepkilerin çığ gibi büyümesi ile çok kısa sürede #arifverimlihaddinibil hashtagi TT oldu.

İŞTE SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN ARİF VERİMLİYE  GÖSTERİLEN TEPKİLERDEN BAZILARI

www.trhaberler.com / özel haber

 

Yorumlar