Anasayfa /  Spor

Arda Turan'a rekor ceza

PFDK, Arda Turan'a 16 maç men cezası verdiğini açıkladı. Yapılan açıklamaya göre; Arda Turan'a müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle 10 resmi maç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik tehdidi nedeniyle 3 maç, toplamda 16 maçtan men cezası verildi! Ayrıca Başakşehirli futbolcu Mossoro'ya ise 4 maçtan men cezası verildi!

Abone ol
Abone ol 10 Mayıs 2018 18:03

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a 16 maçtan men ve 39 bin TL para cezası verdi. PFDK ayrıca, bir diğer Başakşehirli oyuncu Marcio Mossoro'ya 4 maç men ve 26 bin TL para cezası verirken, Bursasporlu Kubilay Kanatsızkuş'a 4 maçtan men ve 17 bin 300 TL para cezası, Titi'ye 2 maçtan men, teknik direktör Mustafa Er'e ise bir maçtan men ve 13 bin TL para cezası verildiğini açıkladı.

ARDA TURAN'A TOPLAM 16 MAÇTAN MEN: SALDIRI, HAKARET VE TEHDİT

Yapılan açıklamaya göre; Arda Turan'a müsabaka hakemine yönelik saldırısı nedeniyle 10 resmi maç, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik tehdidi nedeniyle 3 maç, toplamda 16 maçtan men cezası verildi! Ayrıca Başakşehirli futbolcu Mossoro'ya ise 4 maçtan men cezası verildi!


Yorumlar