Anasayfa /  Foto Galeri

Araba almak isteyenler için fiyatlar artmadan son fırsat

Otomobil piyasalarında yaşanan fiyat artışları sıfır km araçlara olan talebin azalmasının ardından ikinci el otomobil piyasalarının da karışmasına neden oldu. Döviz kurundaki dalgalanma ve otomotiv sektöründeki problemler fiyat artışlarının temel nedeni olarak gösteriliyor. 20 Aralık'tan itibaren dolar kurunda düşüş yaşanmaya başlamasının ardından otomobil fiyatlarında da az da olsa indirim görüldü. İşte en bankaların en uygun ikinci el taşıt kredileri...

Araba almak isteyenler için fiyatlar artmadan son fırsat - Sayfa 1

İkinci el otomobil piyasalarına olan ilginin artmasının ardından bankaların ikinci el taşıt kredilerine yönelik kampanyalarında da yoğun talep görülüyor. Özellikle düşük faiz oranları uygulayan bankalardan kredi çekerek, ikinci el araç satın almak isteyenler avantajlı bir şekilde araç sahibi olabiliyorlar.

Araba almak isteyenler için fiyatlar artmadan son fırsat - Sayfa 2

Türkiye'de son dönemde artan araç fiyatlarına karşı banka kredilerine olan ilginin artmasının ardından 2. el taşıt kredilerinde bankaların faiz indirimlerine gittiği görüldü.

Araba almak isteyenler için fiyatlar artmadan son fırsat - Sayfa 3

kinci el otomobil satın almak isteyenlere en cazip oranlar ile finansman sağlayan bankalar ve faiz oranları ise şunlardır:

- Vakıfbank 2. El Taşıt Kredisi Faiz Oranı: %1,50

- Akbank 2. El Taşıt Kredisi Faiz Oranı: %2,00

- ING Bank İkinci El Taşıt Kredisi Faiz Oranı: %1,04

- Fibabanka 2. El Taşıt Kredisi Faiz Oranı: %2,01

- Aktif Bank N Kolay Taşıt Kredisi Faiz Oranı: %1,89

Araba almak isteyenler için fiyatlar artmadan son fırsat - Sayfa 4

Vakıfbank 3 Ay Ertelemeli 2. El Taşıt Kredisi

Vakıfbank, ikinci el araç satın almak isteyenler için 48 ay vade seçenekleriyle en uygun taşıt kredisi kampanyasını sunmaya devam ediyor. 3 ay erteleme seçeneklerine de sahip kredi kapsamında, kredinin diğer uygun ödeme planları tercih edilerek taksitlerinin kapatılması da sağlanmaktadır.