Anasayfa /  Foto Galeri

Apple logosunun ardındaki karanlık hikayeyi biliyor musunuz?

Her yaptığı ile dikkat çekmeyi başaran ve ulaştığı teknoloji ile milyonlarca sadık kullanıcı edinmeyi başaran Apple ürünlerinin merak edilen logosu ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Dünya devi teknoloji firmasının logosunda neden ısırılmış elma kullandığı muhakkak pek çok kişinin aklındaki cevaplanmayı bekleyen sorular arasında yer alıyordu.

Apple logosunun ardındaki karanlık hikayeyi biliyor musunuz? - Sayfa 1

Her yaptığı ile dikkat çekmeyi başaran ve ulaştığı teknoloji ile milyonlarca sadık kullanıcı edinmeyi başaran Apple ürünlerinin merak edilen logosu ile ilgili bir gerçek ortaya çıktı. Dünya devi teknoloji firmasının logosunda neden ısırılmış elma kullandığı muhakkak pek çok kişinin aklındaki cevaplanmayı bekleyen sorular arasında yer alıyordu. Dev firma sahipleri logo ile ilgili her ne kadar konuşmak istemese de ortaya çıkan hikaye neden ısırılmış elma logosunun tercih edildiğini gözler önüne seriyor. İşte ünlü markanın logosunun ardında yatan gizem...

Apple logosunun ardındaki karanlık hikayeyi biliyor musunuz? - Sayfa 2

Apple logosunun ardındaki sır ortaya çıktı Dünyaca ünlü bilişim şirketi Apple'ın ısırılmış elma logosu, bakın hangi karanlık sırrı temsil ediyor.

Apple logosunun ardındaki karanlık hikayeyi biliyor musunuz? - Sayfa 3

Dünyanın en popüler bilişim şirketinin ısırılmış elma logosu, gizem dolu hikayesiyle II. Dünya Savaşı'na dayanıyor.

Apple logosunun ardındaki karanlık hikayeyi biliyor musunuz? - Sayfa 4

Ünlü bilim adamı Alan Turing, Almanların kullandığı Enigma isimli şifreyi çözünce, Alman denizaltıları zor durumda kalıyor ve Almanların Londra üzerinde gerçekleştirdikleri bombardımanlar bir işe yaramamaya başlıyor.