Anasayfa /  Eğitim

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

AÖF vize sınav sonuçları için geri sayım başladı. 18 Nisan'da tamamlanan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarının ardından, gözler kurum tarafından yapılacak sonuç duyurusuna çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Abone ol
Abone ol 21 Nisan 2023 17:33

AÖF sınav sonuçları için tarih araştırmaları sürmeye devam ediyor. AÖF bahar dönemi vize sınavlarının 18 Nisan'da tamamlanmasının ardından gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi.  Peki, Anadolu Üniversitesi bahar dönemi AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? 

AÖF Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
AÖF sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Ancak geçmiş sınavlarda sınav sonuçları bir hafta içerisinde erişime açılmıştı.

Bu bilgiler göz önüne alındığında AÖF sınav sonuçlarının 25 Nisan'da açıklanması bekleniyor. 

Sınav sonuçları nasıl öğrenilir?
Online Ara (Vize) Sınavı notunun başarı notuna katkısı %30 oranındadır. Sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde 4 (dört) yanlış cevap, 1 (bir) doğru cevabı götürmektedir.

Sınav sonuçları açıklandığı zaman https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden Kullanıcı Adı ya da T.C kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile sonuçlar öğrenilecek.

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar