Anasayfa /  Eğitim

AÖF güz dönemi ara sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

2023-2024 eğitim öğretim dönemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz yarıyılı ara sınavları, 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde başarıyla tamamlandı. Şimdi, ara sınav veya vize olarak bilinen bu oturumların sonuç tarihi, öğrencilerin merak konusu haline geldi. Sınavların üç oturumu sona erdikten sonra, yapılan değerlendirme işleminin ardından öğrencilerin notları ilan edilecek. Peki, AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2023 10:00

2023-2024 eğitim öğretim dönemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz yarıyılı ara sınavları, 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde başarıyla tamamlandı. Şimdi, ara sınav veya vize olarak bilinen bu oturumların sonuç tarihi, öğrencilerin merak konusu haline geldi.

Sınavların üç oturumu sona erdikten sonra, yapılan değerlendirme işleminin ardından öğrencilerin notları ilan edilecek. Peki, AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

AÖF SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARLARI HANGİ TARİHTE YAYIMLANIR?

AÖF sınav soruları ve cevap anahtarları, ilgili oturumların tamamlanmasının ardından paylaşılmaktadır. Ara (Vize) sınavları için ise cevap anahtarının, sınavın bitiminden itibaren tahmini 1 hafta içinde açıklanması planlanmaktadır.

Çözümleri öğrenmek için https://ekampus.anadolu.edu.tr adresine giriş yaparak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını inceleyebilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN İLAN EDİLECEK?

AÖF takvimine göre, sınavlar 9-10 Aralık 2023 tarihlerinde üç oturumda gerçekleştirildi.

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içinde Öğrenci Girişi sayfası üzerinden duyurulacaktır.

Sınav sonuçları, Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan öğrenilebilir.

 

 

 

Yorumlar