Anasayfa /  Eğitim

AÖF final sınavları ne zaman? AÖF final sınavları online mı yapılacak?

AÖF final sınav tarihleri netlik kazandı. Mayıs ayında yapılması beklenen final sınavları YÖK tarafından alınan karar doğrultusunda Haziran ayına ertelendi. Dönem sonu yaklaştıkça AÖF final sınavları ne zaman 2023, hangi tarihte yapılacak sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, AÖF final sınavları online mı yüz yüze mi yapılacak, nasıl olacak? İşte, 2023 Bahar dönemi Açıköğretim Fakültesi sınav tarihleri ve konu hakkında detaylar…

Abone ol
Abone ol 01 Haziran 2023 14:37

AÖF bahar dönemi final sınavlarının ne zaman yapılacağı, açıköğretim öğrencileri tarafından sorgulanmaya devam ediyor. Anadolu Üniversite tarafından yayımlanan 2023 sınav takvimiyle birlikte, AÖF final sınavları için tarihler belli oldu. Peki, AÖF final sınavları ne zaman? AÖF sınavları online mı olacak?

2023 AÖF final sınav tarihleri: AÖF final sınavları ne zaman?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2022-2023 Öğretim Yılı sınavları hakkında beklenen açıklama geldi.

Yapılan açıklama kapsamında AÖF final sınavları 3-4 Haziran 2023 ve 10-11 Haziran 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF final sınavları online mı olacak, yüz yüze mi?

Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavları çevrimiçi (online) olarak esinav.anadolu.edu.tr adresi üzerinden yapılacak.

AÖF SINAV GİRİŞİ İÇİN TIKLAYIN

AÖF sınav girişi nasıl yapılır?

Sınavlara aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden giriş yapmak için öğrenci numarası, şifre veya e- Devlet seçeneği ile giriş yapılıyor.

AÖF yaz okulu sınav tarihleri

AÖF yaz okulu 3 Temmuz - 19 Ağustos 2023 tarihleri arasında olacak.

AÖF yaz okulu sınavı ise 19 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar