Anasayfa /  Foto Galeri

Antalya'da ormanda genç kıza işkence sanıklarına ceza yağdı

Antalya'da lise öğrencisi S.D.'yi ormanlık alana götürüp darp ettikleri iddia edilen 6 sanığa, tutuksuz yargılandıkları davada ceza yağdı. Mahkeme heyeti, tutuksuz 5 sanıktan 2'sine 12 yıl 6 ay, 2'sine 8 yıl 4 ay, birine de 5 yıl hapis cezası verdi.

Antalya'da ormanda genç kıza işkence sanıklarına ceza yağdı - Sayfa 1

Antalya'da lise öğrencisi genç kızı gezme bahanesi ile ormanlık alana götüren ve burada darp eden 6 sanığa tutuksuz yargılandıkları davada ceza yağdı.

Antalya'da ormanda genç kıza işkence sanıklarına ceza yağdı - Sayfa 2

Antalya'da geçen yıl 31 Ocak günü Kepez ilçesi Mazı Dağı mevkisindeki ormanlık alanda meydana geldi. Lise öğrencisi S.D., birlikte eve gitmek için yola çıktığı Amina Sufiyeva (19) ile 3 kız arkadaşlarıyla karşılaştı. Kızların otomobille gezme teklifini S.D. ve Amina Sufiyeva, kabul etti. 

Antalya'da ormanda genç kıza işkence sanıklarına ceza yağdı - Sayfa 3

5 kız, Mehmet Can Yörük'ün (22) kullandığı otomobile bindi. Grup Varsak'taki ormanlık alana geldiğinde, Amina Sufiyeva S.D.'yi erkek arkadaşı Yasin Kamay (24) ile ilişkisi olduğu iddiasıyla darbetti. Bir süre sonra grup, aynı otomobille Konuksever Mahallesi'ndeki boş alana geçerek Yasin Kamay ile buluştu.

Antalya'da ormanda genç kıza işkence sanıklarına ceza yağdı - Sayfa 4

Gruptakilerden bazıları Yasin Kamay'ın otomobiline bindi. İki araçla Mazı Dağı mevkisindeki ormanlık alana giden grup, S.D.'yi darbetti. Şüpheliler, genç kızı yerde sürükleyip, dövdü. Ardından da parasını gasbetmeye çalıştı. Dakikalarca süren dayak olayını kameraya da kaydeden grup, S.D.'yi, şikayetçi olması halinde ailesine zarar vermekle tehdit etti.