Anasayfa /  Güncel

Antalya, Kemer ilçesindeki orman yangını dördüncü gününde devam ediyor

Antalya'nın Kemer ilçesinde dört gün önce başlayan orman yangınına karadan ve havadan müdahaleler sürüyor. Bölgede karadan ulaşımın zor olduğu durumda, yangınla mücadele çabaları hava desteğiyle birlikte devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 27 Temmuz 2023 12:22

Antalya'nın Kemer ilçesinde başlayan orman yangınına müdahale çalışmaları dördüncü günde hız kesmeden devam ediyor. Göynük Değirmendere Mahallesi'ndeki ormanlık alandaki yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale etmeye devam ediyor. Gece boyunca çalışmalar sürdü ve gece görüşlü yangın söndürme helikopterleriyle havadan müdahale gerçekleştirildi.

Gündüzün ilk ışıklarıyla birlikte çok sayıda helikopter ve uçak da yangınla mücadeleye katıldı. Karadan ulaşımın zor olduğu bölgede 73 arazöz, 7 iş makinesi, 654 personel ve itfaiye araçlarıyla yangına müdahale ediliyor. Ayrıca, helikopterler denizden aldıkları suyu yangın bölgelerine taşıyarak söndürme çalışmalarına destek veriyor. Ekiplerin büyük bir çaba gösterdiği bu süreçte yangının tamamen söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar