Anasayfa /  Magazin

Annie Wersching kimdir? Annie Wersching neden vefat etti?

ABD doğumlu 45 yaşında ki ünlü oyuncu Annie Wersching hayatını kaybetti. Haberi Annie Wersching'ın eşi duyurdu. Peki Annie Wersching neden vefat etti? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 02 Şubat 2023 13:00

ABD doğumlu 45 yaşında ki ünlü oyuncu Annie Wersching hayatını kaybetti. Haberi Annie Wersching'ın eşi duyurdu. Peki Annie Wersching neden vefat etti? İşte detaylar...

Ünlü oyuncuya 2020 senesinde kanser teşhisi kondu, ancak o çalışmaya devam etti. Wersching'in eşi oyuncu Stephen Full, hayat arkadaşının ölümüyle ilgili açıklama paylaştı. '24' dizisinin 7. ve 8. sezonlarında canlandırdığı FBI ajanı Renee Walker karakteriyle tanınan Wersching, The Last of Us'ta da Tess'i seslendirmişti.

 Wersching ayrıca Star Trek: Picard'da 2. Sezonda Borg kraliçesine hayat verdi ve The Rookie'de roller aldı. '24'ün yıldızı Kiefer Sutherland, Twitter mesajında onu "güzel bir insan" ve "arkadaşım" olarak nitelendirdi ve "ailesi için kalbim parçalanıyor" dedi.

ANNİE WERSCHİNG KİMDİR?

Wersching, 1977 sensinde ABD'nin St. Louis kentinde doğdu. Oyunculuk yaşamına Star Trek: Enterprise dizisinde konuk oyuncu olarak başladı. Charmed, Killer Instinct, Supernatural ve Cold Case gibi dizilerde konuk oyuncu olarak oynadı.

 İlk uzun rolü ABC'nin uzun soluklu pembe dizisi General Hospital'da Amelia Joffe'tu. Ayrıca Castle, The Vampire Diaries, Runaways, Timeless ve Bosch dizilerinde rol aldı. Son oynadığı filmlerinden biri Star Trek: Picard'ın 2. Sezonundaydı. İlk oyunculuk deneyimini 20 sene önce Star Trek: Enterprise'ın bir bölümünde yaptı. Wersching sürekli setten kostümlü fotoğraflarını paylaşıyordu.Wersching'in Eddie, Ozzie ve Archie isimli üç oğlu bulunuyor. (Kaynak: euronews Türkçe)

Yorumlar