Anasayfa /  Foto Galeri

Anne bebeğine dehşeti yaşattı! Kaza yapan kadından gazetecilere akıl almaz tehdit!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki aracın çarpıştığı kaza sonrası yaralandıklarını iddia edip karşı tarafı suçlayan karı-koca, kendilerini görüntüleyen gazetecileri küçük çocuklarını yere atıp öldürmekle tehdit etti.

Anne bebeğine dehşeti yaşattı! Kaza yapan kadından gazetecilere akıl almaz tehdit! - Sayfa 1

Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki aracın çarpıştığı kaza sonrası yaralandıklarını iddia edip karşı tarafı suçlayan karı-koca, kendilerini görüntüleyen gazetecileri küçük çocuklarını yere atıp öldürmekle tehdit etti. Neler olduğunu anlamayan çocuk ağlarken, diğer sürücü, polis ve jandarma ekiplerine de tehditler savurup saldıran çift güçlükle sakinleştirildi. 

Anne bebeğine dehşeti yaşattı! Kaza yapan kadından gazetecilere akıl almaz tehdit! - Sayfa 2

Kaza, dün akşam Antalya-Manavgat D-400 karayolunda meydana geldi. 

Anne bebeğine dehşeti yaşattı! Kaza yapan kadından gazetecilere akıl almaz tehdit! - Sayfa 3

Edinilen bilgiye göre, Antalya istikametinden Manavgat istikametine seyir eden Mehmet Beşir A.'nın kullandığı 10 BS 403 plakalı otomobil ile Side istikametinden Çakalderesi istikametine gitmekte olan Hüseyin B.'nin kullandığı 07 GV 249 plakalı ticari araç çarpıştı. Araçlarda büyük hasar meydana gelirken, kazada kimsenin burnu bile kanamadı.

Anne bebeğine dehşeti yaşattı! Kaza yapan kadından gazetecilere akıl almaz tehdit! - Sayfa 4

Kazanın ardından 10 BS 403 plakalı otomobilden 2 erkek, 1 kadın ve 3 çocuk inerken, bir çift diğer aracın sürücüsü Hüseyin B.'ye saldırdı. E.D. ve S.D. adlı karı koca, olay yerine gelen basın mensuplarına da tehditler savurdu.