Anasayfa /  Eğitim

Ankara yarın okullar tatil mi? (8 Ocak) - Ankara hava durumu

Ankara'da hava durumu ! 8 Ocak Ankara'da okullar tatil mi? Kar tatili için öğrenciler merakla bekliyor. İşte Ankara'da bugün hissedilen hava sıcaklığı -1 olarak dikkat çekiyor! Ankara ayazları yoğun olarak yaşanıyor.

Abone ol
Abone ol 07 Ocak 2019 18:11

Ankara'da yarın kar yağacak mı? 8 Ocak Ankara hava durumu tahmini ile ilgili detayları haberimizde bulabilirsiniz. Meteoroloji'nin 8 Ocak hava durumu verilerine göre Ankara'da bu akşam sıcaklık -10'ye kadar düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün günlük tahmin sayfasında Pazartesi günü sabah saatlerinde rüzgar ve şiddetli kar yağışı görülüyor. Ankara'da sıcaklık bu gün -1 derece hissedilirken yarın akşam -10 dereceye kadar düşecek. İşte Ankara'da yarın kar yağacak mı? sorusunun ayrıntılı yanıtı ve 8 Ocak Ankara hava durumu tahmini...

Ankara'da yarın kar yağacak mı? sorusu çalışan vatandaşlar ve öğrenciler tarafından merakla araştırılıyor. 8 Ocak Ankara hava durumu tahmini haberimizde. Meteoroloji başkent Ankara'da sıcaklığın bu akşamdan itibaren -10 dereceye kadar düşeceğini açıkladı. Öğrencilerin gözü valilikten geleecek olan olan "okullar tatil" haberlerinde. Meteoroloji Genel Müüdürlüğü Ankara ve içanadolu için uyardı. İşte Ankara'da yarın kar yağacak mı? sorusunun yanıtı ve 8 Ocak Ankara hava durumu tahmini...

ANKARA'DA KAR YAĞACAK MI?

Ankara'da bugün hissedilen hava sıcaklığı -1 olarak dikkat çekiyor! Ankara ayazlarının yoğun olarak yaşandığı başkentte yer yer hissedilen hava sıcaklığı -10 dereceye kadar düşüyor. Başkent Ankara'da bugün yani 8 Ocak Salı kar yağışı bekleniyor.

METEOROLOJİ UYARDI ANKARA DONACAK

Yapılan son değerlendirmelere göre; 08.01.2019  Salı sabah saatlerinden itibaren Ankara'da başlaması beklenen kar yağışlarının gece saatlerine kadar zaman zaman kuvvetli şekilde devam ederek 8-15 cm civarında örtü bırakacağı; Pazar gece ve Pazartesi sabah saatlerinde il genelinde kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

Kar yağışı ve buzlanmayla birlikte başta ulaşım sorunları olmak üzere yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

8 OCAK HAVA DURUMU DON TEHLİKESİ İÇİN UYARI

Başkent'ta sabah saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kent beyaza bürüdü. Hafta sonunu fırsat bilen çocuklar, parklara akın etti.

Ankara'da sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından önceden tuzlama çalışması yapılan ana arterler kar tutmazken, şehrin ara sokakları ise beyaz örtüye büründü. Kuğulu ve Seymenler Park'ında güzel görüntüler ortaya çıktı.

Hafta sonunu fırsat bilen çocuklar, aileleri ile birlikte bu parklara akın etti. Çocuklar, karın tadını çıkarırken, yağışın akşam saatlerine kadar süreceği bildirildi.


Yorumlar