Anasayfa /  Güncel

Ankara Numune Hastanesi Yaralıların Listesini Açıkladı !

Ankara Numune Hastanesi Yaralıların Listesini Açıkladı !

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2016 22:00

Ankara Numune Hastanesi Yaralıların Listesini Açıkladı !

Valilikten yapılan açıklamada, “13.03.2016 Pazar günü saat 18.45 sıralarında Kızılay Güven Park’ta bir aracın patlatılması sonucunda ilk belirlemelere göre olay yerinde 23, hastaneye götürülürken 4 olmak üzere toplam 27 vatandaşımız vefat etmiş, yaralanan yaklaşık 75 vatandaşımız da çeşitli hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz.” denildi.

Patlama, Başbakanlık’a 300 metre mesafede ve Atatürk Bulvarı üzerindeki otobüs duraklarında gerçekleşti. Patlamanın duyulmasıyla birlikte bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Atatürk Bulvarı Güvenpark girişindeki patlamada çok sayıda yaralı ve ağır yaralılar olduğu bildiriliyor. Yaralılar, çevredeki en yakın hastanelere kaldırıldı.

Patlama sonrası bölgede, çok yoğun güvenlik önlemleri alındı. Güvenlik çemberine alınan patlama bölgesine kimse yaklaştırılmıyor. Gama İş Merkezi’nin karşısındaki otobüs duraklarının yanında meydana gelen patlamadan iki yolcu otobüsünün de etkilendiği ifade ediliyor. Bazı araçlar ise alev aldı. Patlamanın etkisiyle çevredeki binalarda maddi hasar oldu. Patlamaya hareket halindeki bir aracın sebep olduğu ileri sürülüyor. İŞTE O LİSTESİ ;

Yorumlar