Yarıyıl tatili uzayacak mı? Bakan Özer'den açıklama

Yarıyıl tatili uzayacak mı? sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Biz bu süreçte bilimsel verilerle bir elektronik takip sistemi oluşturduk. Verilere bakarak konuşuyoruz. Şu an için tatili uzatmamız gereken bir durum yok.. Aynı kararlılıkla okullarımızı açacağız. ' dedi.

Yarıyıl tatili uzayacak mı? sorusuna yanıt veren Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Biz bu süreçte bilimsel verilerle bir elektronik takip sistemi oluşturduk. Verilere bakarak konuşuyoruz. Şu an için tatili uzatmamız gereken bir durum yok.. Aynı kararlılıkla okullarımızı açacağız. ' dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, sömestr tatilinin uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili soru üzerine son dakika açıklaması yaptı. Bakan Özer, bugün başlayacak yarıyıl tatilini uzatmayı gerektirecek herhangi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.

Bakan Özer açıklamasında şunları söyledi; Öğretmenlerimiz çok büyük fedakarlıklar gösterdiler. Maskelerle ders anlatmak kolay değil. Öğretmenlerimizi fedakarlıklarından dolayı ve aşılanma oranlarıyla topluma örnek oldukları için şükranlarımı sunuyorum. Öğretmenlerimizden bir istirhamımız olmuştu, öğrencilere ödev verilmemesi yönünde. Öğrencilerimize bir ödev veriyorum, 18 milyon öğrencimizin bu yarıyıl tatilinde en az bir kitap okumaları. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.

YARIYIL TATİLİ UZAYACAK MI?

Biz bu süreçte bilimsel verilerle bir elektronik takip sistemi oluşturduk. Verilere bakarak konuşuyoruz. Şu an için tatili uzatmamız gereken bir durum yok. Aynı kararlılıkla okullarımızı açacağız

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle Gastroenterit (Mide Gribi) bahar aylarında daha sık görülüyor!