Yağışlar ne zaman duracak? İşte 17 Haziran Hava Durumu

İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeyi, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Samsun'un doğusu, Ordu, Çorum, Tokat, Bilecik, Bursa'nın güneyi, Balıkesir'in güneydoğusu ile İĞzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar, Kütahya, Uşak, Eskişehir ve Çankırı ile Bolu, Karabük ve Kastamonu'nun güney kesimlerinde, yarın (Cuma) öğle saatlerinden sonra Çankırı, Ankara'nın kuzeyi ile Bolu, Karabük ve Kastamonu'nun güney kesimlerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu