Yağışlar geri dönüyor! İşte 13 Ekim Hava Durumu

Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Isparta ve Afyonkarahisar ile Eskişehir, Kırıkkale ve Ankara'nın güney çevrelerinin; yarın Marmara'nın doğusu, Orta Karadeniz'in doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Adıyaman, Hatay, Osmaniye ve Orta Toroslar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürüültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) İstanbul'un Anadolu Yakası, Kocaeli, Sakarya, Bilecik ve Bursa çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bursa, Yalova, Bilecik çevrelerinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

EDİRNE 9°C, 23°C

Parçalı bulutlu

İSTANBUL 16°C, 22°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Anadolu Yakası aralıklı sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 10°C, 22°C

Parçalı bulutlu

KOCAELİ 15°C, 21°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) aralıklı sağanak yağışlı

EGE

Parçalı ve az bulutlu, bu akşam saatlerinde Afyonkarahisar çevrelerinin yer yer çok bulutlu sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR 6°C, 20°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde sağanak yağışlı

DENİZLİ 14°C, 28°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR 15°C, 25°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA 14°C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!