WhatsApp'tan büyük skandal! WhatsApp özel mesajları Google ile paylaştığı ortaya çıktı!

WhatsApp'tan büyük skandal! WhatsApp özel mesajları Google ile paylaştığı ortaya çıktı! Bir süredir kullanıcılarına yönelik güncelleme tartışmaları ile gündem olan WhatsApp'ın, kullanıcılarının özel mesajlarını Google ile paylaştığı ortaya çıktı! İlk olarak Gadgets 360 tarafından keşfedilen bir hata WhatsApp sohbetlerinin Google'da indekslenmesine neden oldu. WhatsApp söz konusu sorunun çözüldüğünü açıkladı. İşte detaylar..

WhatsApp'tan büyük skandal! WhatsApp özel mesajları Google ile paylaştığı ortaya çıktı!

Bir süredir kullanıcılarına yönelik güncelleme tartışmaları ile gündem olan WhatsApp'ın, kullanıcılarının özel mesajlarını Google ile paylaştığı ortaya çıktı! İlk olarak Gadgets 360 tarafından keşfedilen bir hata WhatsApp sohbetlerinin Google'da indekslenmesine neden oldu. WhatsApp söz konusu sorunun çözüldüğünü açıkladı. İşte detaylar..

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Aldatmak’ta Yeşim’le Dündar’ın ilişkisi ortalığı karıştıyor ‘Yargı’da büyük finale 4 bölüm kala gerilim yeniden tırmanıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor