Ünlü fast- food zincirinde şoke eden olay! Az daha turşu diye yiyeceklerdi

İngiltere'de yaşayan bir çift hayatlarının şokunu yaşadı. Eve gitmeden önce ünlü fast- food zincirine uğrayarak, hamburger alan çift karşılaştıkları manzara karşısında neye uğradıklarını bilemedi. Sevgililer, hamburgeri açtıklarında paketin içinden sümüklü böcek çıkması nedeniyle büyük şaşkınlığa uğradı. İkili, sümüklü böceği ilk başta turşu sandıklarını ve az kalsın yiyeceklerini söyledi.

İngiltere'de dünyaca ünlü fast-food zincirinden alınan hamburgerin içinden çıkan sümüklü böcek, skandala neden oldu. Animee Welch isimli kadın ve erkek arkadaşı Josh Bakin, tüm gün gezdikten sonra yorgun olmaları nedeniyle, dünyaca ünlü bir fast-food zincirinden hamburger satın aldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor