Ünlü ekonomistten FED'in faiz kararı hakkında flaş açıklamalar... Türkiye'yi ne bekliyor?

Ekonomist Murat Özsoy, FED’in faiz kararı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD Merkez Bankası Başkanı Powell’ın açıklamalarının enflasyonun dinmesi açısından ikna edici bir konuşma yapamadığını belirten Özsoy, 25 baz puanlık artışın Dolar/TL kurunu şimdilik çok etkilemese de Mayıs ayında 50 baz puanlık bir artışın gündeme gelmesiyle kurun kontrol edilemez bir noktaya gelebileceğini söyledi.

FED BAŞKANI ENFLASYON KONUSUNDA İKNA EDEMEDİ

ABD Merkez Bankası FED tüm dünyanın merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Sıcağı sıcağına kararı yorumlayan Ekonomist Murat Özsoy, ‘FED, üç yıl sonra ilk kez faiz artırıma gitse de bu karar enflasyonun düşeceğine dair katılımcıları ikna etmedi’ yorumunu yaptı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu