Türkiye - Rusya maçını canlı yayınlayacak kanal belli oldu!

Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak? Uzun süredir yayıncısı bulunmayan ve son ana kadar da hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Türkiye - Rusya maçının kanalı belli oldu. Türkiye - Rusya mücadelesi, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak. Türkiye - Rusya maçını hangi kanalın yayınlayacağına dair tüm detaylar haberimizde...

UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak Türkiye - Rusya maçının Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacağı en sonunda belli oldu. Yapılan görüşmeler sonrası Türkiye - Rusya maçının yayınlanacağı kanal netleşti.

TÜRKİYE - RUSYA MAÇINI HANGİ KANAL CANLI YAYINLAYACAK?

Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı, TRT'den canlı olarak yayınlanacak. Uzun süredir hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Türkiye - Rusya maçı için, TRT devreye girdi ve naklen yayın hakkını satın almak için girişimlerde bulundu.

Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçından yaklaşık 2 saat önce, TRT ile UEFA yetkilileri bir araya gelerek naklen yayın konusunu görüşmeye başladılar.

Yapılan görüşmelerin ardından, Türkiye - Rusya maçını TRT'nin yayınlayacağı kesinleşti.

Trabzon'da, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda oynanacak Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı, saat 21:45'te başlayacak.

TÜRKİYE'NİN RUSYA 11'İ BELLİ OLDU

Öte yandan A Milli Futbol Takımımızın Rusya karşısında sahaya çıkacağı 11 de belli oldu.

Milliler sahaya; Serkan Kırıntılı, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun 11'i ile çıkacak.

Türkiye - Rusya maçı canlı izle


Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Tarihte bugün ne oldu? 3 Mayıs İşte tarihte güne damga vuran olaylar Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! ÖSYM 2024 KPSS lisans başvurusu başladı mı? Başvuru ücreti ne kadar?