Trump'tan koronovirüsle ilgili bomba iddia! Kanıtları gördüm

Dünya çapında 3 milyon 250 binden fazla kişiye bulaşan corona virüs salgınının, Wuhan Viroloji Enstitüsü'nün ABD Ulusal Sağlık Enstitüleri tarafından finanse edilen deneyler sonrasında ortaya çıktığı iddia edilmişti. ABD'nin CNN televizyonu da ABD istihbaratının corona virüs salgının sıfır noktası kabul edilen Wuhan'daki viroloji laboratuvarında üretildiği iddialarını araştırdığını bildirmişti. Trump, önce Çin'i hedef alarak, "salgından kasten sorumluysalar elbette bunun sonuçları olur" açıklama

Corona virüs dünyaya tam anlamıyla diz çöktürmeye devam ediyor. Vaka sayısının kontrol altına alınamadan artış gösterdiği bu günlerde, virüsün kesin kaynağını belirlemek için çeşitli araştırmalar yürütülüyor. Son olarak dün ABD Başkanı Donald Trump'ın açıklamaları tüm dünyada birinci gündem maddesi haline geldi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Hyundai SANTA FE Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı!