Survivor 2021 yeni takımlar belli oldu! İşte kırmızı ve mavi takım yarışmacıları

Survivor yeni takımlarla ilgili ayrıntılar izleyicilerin gündeminde yer alıyor. Survivor’da en son elenen isim Melis oldu. Ünlüler takımında tek kadın yarışmacı kalmasından sonra Survivor’da yeni takımlar olacağı açıklandı. İzleyiciler ise yeni takımların belli olup olmadığını araştırıyor. Peki Survivor yeni takımlar belli mi, ne zaman açıklanacak? Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları kimler olacak?

Şampiyonluk için geri sayımın devam ettiği Survivor Ünlüler Gönüllüler, özel konsey ile ekranlara geldi. Yarışmacıların eşitlenmesi adına Melis'in elenmesinden sonra Survivor'da yeni takımlar kuruldu. Ekran başındaki izleyenlerin de oylarına göre yapılan dağılımda, Steven, Poyraz, Dora mavi takımda kaldı. Batuhan, İsmail Balaban kırmızı takımda yer alırken karşı takımdan üç isim bu takıma geçti.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor