Süleyman Soylu'dan 'normalleşme' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanma sonrası normalleşme ile ilgili "17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanma sonrası normalleşme ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bakan Soylu, "17 Mayıs 05.00'e kadar tedbirlerimiz geçerli. 17 Mayıs günü ne olacağını, nasıl, ne şekilde olacağını vatandaşımızla paylaşırız" dedi.

KONTROLLÜ NORMALLEŞME AÇIKLAMASI
Bakan Soylu şöyle devam etti:

Vaka sayılarını düşürmek kadar tutmak da önemlidir. Onun için bayramda özellikle vatandaşlarımızdan istirhamımız şudur; bayramınızı çekirdek ailelerinizle değerlendirin. Sizden bir fedakarlık daha istedik, ona da ayak uydurdunuz. Bayramda meseleyi kurallara uyabilecek şekilde değerlendirirsek bayramın sonunda kontrollü normalleşme dönemine geçebilme kabiliyetimiz olacaktır. Bunu milletimiz çok hak etti.

Detaylar geliyor...

Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu