“Stop Erdoğan” ilanlarına Bakan Kurum’dan “Non-stop Erdoğan” yanıtı!

“Stop Erdoğan” ilanlarına Bakan Kurum’dan “Non-stop Erdoğan” yanıtı! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, New York Times Meydanı’ndaki reklam panolarına FETÖ’nün “Stop Erdoğan” yazdırdığını hatırlatarak “Onlar “Stop Erdoğan” desin ama biz milletimizin lideri, ümmetin lideri Cumhurbaşkanımızla “Durmak yok yola devam” diyeceğiz.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, New York Times Meydanı’ndaki reklam panolarına FETÖ’nün “Stop Erdoğan” yazdırdığını hatırlatarak “Onlar “Stop Erdoğan” desin ama biz milletimizin lideri, ümmetin lideri Cumhurbaşkanımızla “Durmak yok yola devam” diyeceğiz. Türkiye düşmanları “stop Erdoğan” desin, biz 19 yıldır olduğu gibi bundan sonra da milletimizle birlikte “non-stop Erdoğan” demeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!