Sosyal medya Çukur'daki Selime vedayı konuştu

Pazartesi akşamları yayınlanan Show TV dizisi Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde Koçovalı ailesinden intikam almak isteyen Çağatay, Selim'i bıçakladı. Selim'in ölümü sosyal medyada uzun süre konuşuldu.

Pazartesi akşamları yayınlanan Show TV dizisi Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde Koçovalı ailesinden intikam almak isteyen Çağatay, Selim'i bıçakladı. Çağatay'ın ele geçirdiği tapularla birlikte kanlar içinde mahalleye geri dönen Selim, son nefesini Çukur'da verdi. Son anlarında Yamaç'ın kollarında "Sen Çukur'dan çıkarsın ama Çukur senden çıkmıyor..." sözlerini söyleyen Selim'in, ölmeden önce İdris'i görmesi ise yüreklere dokunan anlara sahne oldu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor