Samsung Galaxy Note 7 FE'ye 9.0 güncellemesi müjdesi !

Samsung Galaxy Note 7 FE kullananlara güncelleme müjdesi geldi. Artık Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition sahipleri de Android 9.0 güncellemesine sahip olacak.

Galaxy Note 7 Fan Edition’a Android Pie güncellemesi yolda!

Kablosuz bağlantı standartlarını belirleyen Wi-Fi Alliance‘ın 12 Kasım’daki listesinde ortaya çıkanlara göre model, Android Pie desteği alacak. Bunun yanında Galaxy S8+, S8+,S9S9+Note 8 ve Note 9‘da güncellemeden yararlanacak.

Wi-Fi Alliance’ın listesinde belirtilenlere göre Samsung’un amiral gemisi telefonları için Android 9.0 işletim sisteminin beta testlerine başlandığını da belirtelim.

 

Samsung Galaxy Note 7 Fan Edition teknik özellikleri

Patlayan modellerin yenilenen sürümü olan Fan Edition, Exynos 8890 işlemcisinden güç alıyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı ile gelen telefon, 2560 x 1440 piksellik 5.7 inçlik Super AMOLED ekrana sahip. Tüm bunların dışında 12 MP arka, 5 MP ön kameraya sahip olan moel 3200 mAh’lık batarya ile satışa sunuldu.


Survivor All Star 2024 103. Bölüm Fragmanı izle Fenerbahçe Beko Monaco maçı sonrası saha karıştı! Beşiktaş Çaykur Rizespor Maçı geniş Özeti ve Golleri! KPSS başvuru ücretleri belli oldu! KPSS Lisans, Ön lisans başvuruları! Hudutsuz Sevda 31.Bölüm Fragmanı izle Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu