Romantik kıskançlık duygusuyla nasıl başa çıkılır?

Dilerseniz kıskançlığınız hakkında bir çizelge tutabilirsiniz. Bir deftere hafta içinde eşinizi kıskandığınız zamanları yazın. Kıskançlık duygunuzu ne tetikledi? Tüm aklınıza gelen nedenleri ve bu kıskançlık duygusunun size hissettirdiklerini kağıda dökün.

Kıskançlığınızı eşinizle paylaşmadan önce düşünün. Kıskançlık sadece bir duygu. Kıskanç hissettiğiniz zamanlarda bu duygudan yola çıkarak harekete geçmek, eşinizle tartışmak yerine bu duygunuzu kabullenip bir beş dakika kendinizle baş başa kalıp sakinleşmeye çalışabilir misiniz? Siz eşinizin yerinde olsanız sizi sürekli kıskanan bir insanla yaşamaktan dolayı nasıl hissederdiniz bunu düşünün.

Burada amaç sizi suçlu hissettirmek ya da kıskançlık duygunuzu bastırmaya çalışmaktan çok, neden bu denli kıskançlık hissettiğinizi bulmak ve kıskançlığı yönetmenizi sağlamak. İsterseniz bu konu hakkında bir psikologla da görüşebilirsiniz.

Galatasaray Fenerbahçe Maçı Geniş Özeti ve Golleri Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak?