Romantik kıskançlık duygusuyla nasıl başa çıkılır?

Eğer aşırı kıskançlığınızla hayatı kendinize ve eşinize zorlaştırıyorsanız buna artık bir dur demenin zamanı gelmedi mi sizce? Bu dünyada hareketlerini kontrol edebileceğiniz tek kişi kendinizsiniz. Yine ne yapıp ne yapmadığından emin olabileceğiniz tek kişi de sizsiniz. Eşinizin hareketlerini kontrol edemezsiniz, ona nasıl davranması gerektiğini dikte edemezsiniz. Ama kendi davranışlarınızı değiştirmeyi öğrenebilirsiniz.

Kendinize bu soruları sorun: Eşinizi bu kadar kıskanmanızın nedeni ne? Eşinizi kıskanarak ne elde etmeye çalışıyorsunuz? Onu kıskanmazsanız kendinizi nasıl hissedersiniz? Eğer kıskançlık huyunuzdan şu an vazgeçebilseydiniz eşinizi kıskanmakla harcadığınız enerjiyi nerede kullanmak isterdiniz?

70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri Kazananlarını Açıkladı! Çölyak hastalığı, duygusal ve sosyal yaşam üzerindeki etkisi vardır Gaddar'da Enver’in Ekber’in teklifine nasıl cevap verecek? Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Ne zaman psikoloğa gitmeliyim? Neden psikoloğa gitmeliyiz?  Yargı'da Ilgaz kayıp! Ceylin, emniyette Yeliz’in üstüne saldırıyor!