Resimli ayrılık sözleri..

Ayrılık acısını sadece çeken bilir. Bazen bu acıyı bir şekilde paylaşmak, ifade etmek isteriz. Anlamlı, düşündüren, duygusal ayrılık sözleri ayrılık acımızı, kırılan kalbimizden geçen duyguları ifade etmemize yardımcı olur. İşte sizler için derlediğimiz,sosyal medya paylaşıma da uygun resimli,duygusal ayrılık sözleri...

AYRILIK ACISINI DİLE GETİREMEYENLER İÇİN DUYGUSAL SÖZLER
Bir umuttu yanlızlık bir şeyleri paylaşamamaktı belki, gözIer dalıp giderken, yaralı bir serçeye ağlayan bir buluttu belki de, belki belkilerle doIu bir hayattı bu….

Ölmek dünyada unutulup gitmekmiş, ölmek bir kefen giymekmiş, ölmek o soğuk o korkunç ve o kara toprağa girmekmiş… yok be aşkım asıl ölmek “sensizIikmiş”

Sen sigara dumanın aItında yana yana en sonunda küI oIdun, sen kibritin hiç yanmayan ucunda birinin hayatından geçmiş oIdun!

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor