Ramazan alışverişi yapacaklara önemli uyarı!

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, “Merdiven altı, uygun olmayan koşullarda üretilen gıda maddeleri halk sağlığı açısından büyük risk oluşturmaktadır” dedi, evlerde de toplu iftar yemeklerinden kaçınılması uyarısında bulundu.

Ramazan alışverişinde tüketicilere önemli sorumluluklar düştüğünü belirten Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, “Özellikle alım gücü düşük olan kesimler tarafından tercih edilen merdiven altı veya kayıt dışı şekilde uygun olmayan koşullarda üretilen gıda maddeleri halk sağlığı açısından büyük risk oluşturmaktadır” dedi. Eroğlu, evlerde de toplu iftar yemeklerinden kaçınılması uyarısında bulundu.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB) Merkez Konseyi Başkanı Ali Eroğlu, Ramazan ayında dikkat edilmesi gerekenler konusunda tüketicilere uyarılarda bulundu.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor