Prag’da Türkiye Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’a doğum günü sürprizi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çekya’nın başkenti Prag’ta bir dizi etkinlikle kutlandı. Etkinlikler sırasında Türkiye Prag Büyükelçisi Egemen Bağış’a doğum günü sürprizi yapıldı.

Türkiye Prag Büyükelçisi Egemen Bağış yaptığı açıklamada, “Bugün çifte bayram yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Bayramımızı idrak ederken öte yandan da Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyoruz. Küçüklüğümüzde öğretmenlerimizin bize öğrettiği gibi Bugün 23 Nisan, Neşe doluyor insan.  Hepinizin bayramlarınızı kutluyor, daha nice bayramlara sağlık, huzur ve mutlulukla ulaşma dileklerimi sunuyorum. Özellikle çocuk bayramında ailelerin çocukları ile geleceği bir etkinlikte çifte bayram sevincini birlikte paylaşmak istedik” dedi.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor