Payitaht Abdülhamid dizi oyuncuları duygusal anlar yaşadı!

TRT 1’in 5 sezondur yurtiçi ve yurt dışında seyircisini her Cuma günleri ekran başına kilitleyen dizisi Payitaht Abdülhamid’in 154. bölüm öncesi final yemeği Seka Film Platoları’nda yapımcı, başrol oyuncuları ve tüm kadronun katılımıyla gerçekleşti.

Sultan II. Abdülhamid’in 33 yıllık tahtta kaldığı dönemin son yirmi yılını konu eden ve 24 Şubat 2017 yılında ekranlara gelmeye başlayan, senaryosunu Uğur Uzunok’un yazdığı beğenilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in seti, çekimlerin son haftasında, tüm ekibin katılımıyla gerçekleşen final yemeği ve ardından Payitaht Abdülhamid logolu pasta kesilerek son kez tüm ekibin bir arada olmasına ev sahipliği yaptı. Yapımcı Serdar Öğretici, Genel Koordinatör Sibel Tuna, Uygulayıcı Yapımcı Selda Günsay başta olmak üzere yönetmen Şevki Es, başrol oyuncuları Bülent İnal, Bahadır Yenişehirlioğlu ve tüm ekip bir araya gelerek önce yemek yedi, ardından 5 sezondur başarıyla devam eden dizinin pasta kesiminin ardından hep birlikte ‘Payitaht Abdülhamid’ diyerek poz verdiler. Geceli – gündüzlü İzmit Seka Film platolarındaki çekimlerinde 5 yıldır bir arada ‘aile’ gibi olan ekip, duygusal ve anılarla dolu konuşmaların geçtiği bir akşam yaşadılar.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu