Pandamide sanal flört önerileri!

Pandamide sanal flört önerileri!Pandemi günlerinde karantinaya sevgilisiyle, eşiyle yakalananlar hakkında haftalardır yazılıyor. “Bu sizin için fırsat olsun, ilişkinizi değerlendirin, birbirinizle kaliteli vakit geçirin, şunları şunları yapın” diye epey yol gösterildi.Peki ya yalnızlar? Onlar ne yapsın?

Duydum ki yalnızlar pandemi sonrası için çoktan flört planlarını yapmış bile. Evet, sosyal medya ya da flört uygulamaları sayesinde epey kişi, pandemi sonrası buluşacakları kişiyi belirlemiş. Hepsi kulağıma geliyor, benden kaçmaz. Yalnız şu anda keyif ve heyecan aldığını o yazışmalar, o kameralı görüşmeler falan bir süre sonra sıkar sizi söyleyeyim. 

Bir ilişkiye başlamak zaten yeterince zordur. E bir de aranıza koronavirüs mesafe koymuş, nasıl aşacaksınız? Mesela dokunamıyorsun, yüz yüze bakamıyorsun, mimiklerini göremiyorsun, vücut dilini okuyamıyorsun, söylediklerinde samimi olup olmadığını anlayamıyorsun, tanıştığın kadın ya da erkeğin söylediği her şeyin yalan olabileceği ihtimalini düşünüyorsun, çok da haklısın.

Sakin olmakta fayda var. Bu pandemi süreci elbette bitecek ve siz buluşacaksınız. Şimdi şu aşağıdaki kurallara dikkat edersen bu süreci buluşma heyecanını yitirmeden ve onu daha iyi tanıyarak geçirebilirsin.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi!