Netflix'in 'Minnoşlar' filmi Türkiye'de yayınlanmayacak!

Netflix'te 9 Eylül'de tüm dünyada yayına girecek olan 'Cuties' filmi, fragmanı yayınlandığı günden beri pedofiliyi çağrıştırdığı gerekçesiyle tepki alıyordu. RTÜK'ün geçen hafta yaptığı uyarı sonrası çocukları metalaştırdığı ve pedofiliye özendirdiği gerekçesiyle eleştirilen 'Cuties' filmini katalogdan çıkardı. Film Türkiye'de yayınlanmayacak.

Netflix'in 'Minnoşlar' filmi Türkiye'de yayınlanmayacak!

Netflix'te 9 Eylül'de tüm dünyada yayına girecek olan 'Cuties' filmi, fragmanı yayınlandığı günden beri pedofiliyi çağrıştırdığı gerekçesiyle tepki alıyordu.

RTÜK'ün geçen hafta yaptığı uyarı sonrası çocukları metalaştırdığı ve pedofiliye özendirdiği gerekçesiyle eleştirilen 'Cuties' filmini katalogdan çıkardı. Film Türkiye'de yayınlanmayacak.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu