Meteoroloji'den gök görültülü kuvvetli yağış uyarısı! | 5 Kasım 2020 Perşembe Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji'den gök görültülü kuvvetli yağış uyarısı! | 5 Kasım 2020 Perşembe Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Çanakkale'nin iç kesimleri, Balıkesir ve Kırklareli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Niğde, Kayseri, Samsun, Tokat, Rize, Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl çevreleri ile Artvin kıyılarında yerel olarak kuvvetli (21-60 kg/m2)olması bekleniyor.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor