Merakla beklenen filmin özel gösterimi yapıldı!

Cuma günü itibarıyla sinema salonlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan, yapımını Medyapım, Ay Yapım, Cj Entertainment’ın üstlendiği, Aslı T. Kızmaz’ın aynı isimli çok satan kitabından uyarlanan ‘Benden Ne Olur?’ için 11 Ocak Salı akşamı Kanyon Cinemaximum sinemalarında özel bir gösterim gerçekleştirildi. Uzun bir aranın ardından bir araya gelen ‘Benden Ne Olur?’ oyuncuları ve ekibi merakla beklenen filmi davetlilerle birlikte izledi.

Yönetmenliğini Murat Şenöy’ün yaptığı, 21’inci yüzyılın modern kadınının eğlenceli maceralarını perdeye taşıyacak ‘Benden Ne Olur?’un özel gösterimine Ertuğrul Özkök, İlker Kızmaz, Ali Atay, Furkan Andıç, Cem Cücenoğlu, Dilara Kırmıt, Sitare Akbaş, Alican Aytekin, Gökhan Mumcu, Sevda Baş ve Burak Güneş gibi sinema, televizyon ve sosyal medya dünyasından ünlü isimler katıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Zararlı sanıyorduk! Sağlığımız için öyle bir faydası çıktı ki... Aileler dikkat! Bu hatalar çocuklardaki böbrek sorunlarını arttırıyor! Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu Şahane Hayatım’da savaş bayrakları çekildi! Ateş Kuşları'da Ali ve Mercan bebeklerinin cinsiyetini öğreniyor