Kimliğini arabanın camına sıkıştıran genç YKS'ye son anda yetişti

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kimliği otomobilin ön kısmındaki cam ile arada sıkışan kız öğrenci, çevredeki vatandaşların yardımıyla kimlik çıkarılarak son anda sınava yetişti.

Tüm yurttan sınav manzaraları bugünün en önemli haberlerinden oldu. Balıkesir'de ise bir öğrenci, arabanın ön kısmına koyduğu kimliğin sıkışması sonucu korku dolu anlar yaşadı. Çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla çıkarılan kimliği alan öğrenci, son anda okula giriş yapabildi.

"ÇEVREDEKİLER YARDIM ETTİ"
Balıkesir'in Edremit ilçesi 75. Yıl Ortaokulu'nda sınava girecek olan kız öğrenci, kimlik kartını otomobilin ön kısmına bıraktı. Genç kız, cam ile arada sıkışan kimliği bulunduğu yerden alamadı. Çevredekiler kimliği çıkarmak için seferber oldu. Okul kapılarının kapanmasına saniyeler kısa süre kala kimlik sıkıştığı yerden çıkarılarak öğrenciye teslim edildi. Kimliği alarak salona doğru koşan öğrenci, son saniyelerde sınava yetişti. O anlar ise çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Damar tıkanıklıklarını önlemenin 7 etkili yolu! Survivor All Star 2024 99. Bölüm Fragmanı izle Tarihte bugün ne oldu? 30 Nisan İşte tarihte güne damga vuran olaylar Kızıl Goncalar 17.Bölüm Fragmanı izle Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 23.Bölüm Fragmanı izle