Karın yağları nasıl yok edilir. işte 6 bilimsel yolu!

İnsanların büyük çoğunluğunun kilo vermedeki ana amaçları içinde karın bölgesinde var olan yağlar vardır. peki bu yağlardan kurtulmanın bir yolu var mıdır? İşte detaylar!

1- Şekerden ve şekerli içeceklerden uzak durun

Şeker içeren besinler sağlığımız için zararlıdır, ayrıca çok fazla tüketildiğinde kilo almaya neden olabilir. Ayrıca araştırmalar şekerin metabolizmanın çalışmasını kötü etkilediğini de ortaya koyuyor. Şekerin yarısı fruktoz ve yarısı glukozdan meydana gelir. Şekerin içindeki fruktoz, çok fazla alındığında karın bölgesinde ve karaciğerde yağ birikmesine neden olur. Karaciğer, fazla fruktoz alması durumunda aşırı yüklenir ve bu maddeyi yağa çevirir.  Çocuklardaki obezitenin %60’ının sorumlusu şekerli içecekler. Şekerli içecekler, şekerli gazlı içecekler, meyve suları ve spor içecekleri "zararlılar" kategorisinde görülüyor.  İçecekleri satın alırken etiketlerini kontrol ederek şeker içermediklerinden emin olabiliriz. Sağlıklı olduğunu iddia eden ürünlerin bile şeker içerdiğini unutmamalıyız.  Meyvelerde bulunan lif, fruktozun zararlı etkisini azalttığından şekeri meyvelerden alabiliriz.

Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Şahane Hayatım'da Şebnem ve Melisa’nın aynı cephede hareket ediyor! Dağhan herkesi ters köşeye yatırarak Korkut’a zehir enjekte etti! Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Geniş Özeti ve Golleri Amedspor 1. Lig'e çok yakın! Diyarbakır'da Amedspor kutlaması!