Karın yağları nasıl yok edilir. işte 6 bilimsel yolu!

2- Daha fazla protein tüketin

Kilo vermede en etkili yöntemlerden biri bol miktarda protein tüketmektir.  Araştırmalara göre protein, açlığı %60’a kadar azaltıp günlük tüketilen kalori miktarını 441’e kadar düşürmeye yardımcı oluyor.  Amacınız kilo vermekse, proteini artırmak etkili bir yöntem olacaktır.

Öte yandan protein sadece kilo vermeye yardımcı olmakla kalmıyor, kilo almayı da engelliyor. Karın bölgesindeki yağlanmadan kurtulmak için de faydalı bir yöntem olacaktır. Araştırmalarda bu düşünceyi destekliyor, yüksek oranda protein tüketenlerde karın yağlanmasının daha az olduğu ortaya koyuluyor. Kadınlarda 5 yıla kadar karın bölgesi yağlanmasını engellemek protein ile mümkün. Ayrıca rafine edilmiş karbonhidratlar ve yağların da karında yağlanmaya neden olduğunu, meyve ve sebzelerin ise kurtulmaya yardımcı olduğunu ekleyelim. Protein olarak yumurta, balık, baklagiller, kabuklu yemişler, et ve süt ürünlerini tüketebilirsiniz.

İşte burcunuza göre mutlaka yakalanacağınız hastalık Cinselliğe en düşkün olan burçlar açıklandı! İşte en ateşli burçlar... A101 16 Mayıs’ta Elektrikli Motorlu Bisikleti Satışa Sunacak Meteoroloji güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu! Gemini ile daha fazlasını yapın: 1.5 Pro'yu deneyin